Avaliações de Euro Cafetaria Groningen

Avaliações recentes

4.0
Tim
25 setembro 2022

Het eten was lekker en de service was top!

Trijntje
17 setembro 2022
Pfaff
15 setembro 2022
Sis
1 setembro 2022

Euro cafetaria was de goedkoopste en nu? Naam past niet meer.

Trijntje
27 agosto 2022
Jeffrey
18 agosto 2022

Ik haal mijn friet al jaren bij Euro Cafetaria en ben zeer tevreden.

JB de Vries
15 agosto 2022

Makkelijke site, Eenvoudig bestelproces. Goede Vlaamse friet. Krokant en lekker groot, zoals t hoort.

Eline
12 agosto 2022

Lekker gegeten

Familie B.
8 agosto 2022

Het eten is prima... Maar belachelijke porties tegenwoordig!!!

Halma
4 agosto 2022

Eten was goed. Graag wel de 2,50 euro retour op mijn rekening voor de niet geleverde, maar wel betaalde rundvleeskroket.

Josée
4 agosto 2022

Toen ik de bestelling op ging halen lag de patat al klaar en werden de snacks nog bereid. Patat was dus lauw.

Sandra Bijsma
22 julho 2022

Patat was prima, alleen heel jammer dat ik 2 bananenmilkshakes kreeg, terwijl ik 1 aardbeien en en vanille had besteld.

Trijntje
16 julho 2022

Het was heerlijk en lekker warm

IK
15 julho 2022
Sandra
13 julho 2022

Heb altijd zacht gebakken patat, maar was dit keer niet goed, patat was nog half rauw

rolf koster
9 julho 2022
Klaas
2 julho 2022

Online besteld snel klaar lekker gegeten met compliment

Lisa
1 julho 2022

Viel erg tegen. Kruiden vergeten over de patat en de kipnuggets hebben veel te lang in het vet gelegen.

Familie B.
25 junho 2022

Een bestelling van E50,- en de helft lauw eten gehad...

Anoniem
23 junho 2022
Bram de Gruijter
11 junho 2022

op tijd klaar en prima Belgische patat!

Smit
4 junho 2022
Richard
3 junho 2022

Bestelling gedaan 17:00 uur afgesproken bij aankomst 16:55 uur redelijk rustig 5 klanten en 4 werknemers. 3 nieuwe klanten doen een bestelling eerder weg met hun bestelling vervolgens heeft het personeel veel plezier en we zijn 20 minuten verder maar geen bestelling nog maar even gewacht uit eindelijk 17:30 uur en een klant voor mij had ook zijn bestelling om 17:00 uur besteld maar pas 5 min eerder weg. Volgende keer maar ergens ander mijn bestelling doen.

Trijntje
28 maio 2022

Het was heerlijk

Wilko Romijn
27 maio 2022

Goede produkten voor een goede prijs Wel een opmerking: bestel altijd online en geef aan dat de patat zonder zout moet, maar helaas ook deze keer weer zout op de patat

Elizabeth
24 maio 2022

Snelle service Lekkere eten

Trijntje Bos
22 maio 2022
Janneke
20 maio 2022

Netjes optijd, patat was goed gebakken

M. van der Burch
7 maio 2022

Ik vind het vervelend dat de telefoon niet word opgenomen voor bestellingen. We hadden een medium portie patat besteld en een grote. We zagen geen verschil in de porties.

Familie B.
2 maio 2022

Kleine Vlaamse friet was heeel erg weinig en heel veel kruiden! Eierbal was 'warm' evenals de frikadellen, maar de saté kroketten lauw! Zo jammer dit want het gaat ook vaak goed maar op sommige dagen 👎😒

Tonny
28 abril 2022

Eten was goed echter jammer dat er wederom sausjes vergeten worden . Bij mijn vorige bestelling de pindasaus en nu bestel ik 2 broodjes shoarma bij de gehele bestelling waar duidelijk bij staat met knoflooksaua en wat denk je?? Geen knoflooksaus maar een droog broodje met vlees. Hier moeten jullie veel meer aandacht aan besteden je betaald wel maar krijgt het niet en als je thuis bent ga je direct eten en niet nogmaals terug . Volgende x maar ena korting vragen voor de betaalde producten die ik niet heb gekregen …

Miranda Bijker
26 abril 2022

De bamischijf was gewoon koud. En dat kwam niet dat ik het nog geen 5 minuten in de auto mee neem. Ik bestel een frikadel met mayonaise en ketchup, krijg een frikadel mayonaise cury. Dan nog een bacon hamburger van de plaat, ik geef bij mijn bestelling aan met speciaal saus. Krijg een vreselijk slap broodje die wel nat geweest leek te zijn. En geen speciaal saus maar zoveel ketchup dat het amper te eten is. Echt heel jammer!!

Trijntje
23 abril 2022

Lekker en lekker warm

Marloes
23 abril 2022

Er zat een dode vlieg tussen het patat. Helaas werd de bestelling ook niet helemaal goed uitgevoerd. Zo werd er gevraagd om een frikandel met ketchup en mayo en werd er een frikandel speciaal gegeven. Ben terug gegaan en kreeg toen wel het goeie, dat deden ze netjes. Echter door de dooie vlieg in het eten toch wel een lage beoordeling. Dat is toch niet heel smakelijk om in je eten te vinden.

Kinwa
21 abril 2022
Carels
18 abril 2022

Snel en lekker

Trijntje
16 abril 2022

Kwaliteit was goed Berehap was niet zo warm Maar het was heerlijk

Peter Vintges
14 abril 2022

Top kwaliteit

Trijntje
9 abril 2022

Heerlijke eierbal en patat!!!

Anoniem
9 abril 2022

Eten is prima. Het duurt alleen altijd erg lang voor het klaar is! Ik had voor 18 uur besteld en was om 18.20 uur klaar. Dit kan een keer gebeuren maar is hier eigenlijk altijd zo!

Xxx
6 abril 2022

Dinsdag rond 18u besteld, druk... Alle snacks en friet lauw....

Wim
31 março 2022

Ik had online een bestelling geplaatst, prima service.

Roy
26 março 2022

Het eten is prima niks over te klachen. Wij bestellen mestal Online, Prima site, mooi overzicht (zelfs op een mobile). Enige nadeel is, als je bvb om 18uur besteld dat je het om 19uur graag wil ophalen zijn ze 9/10× nog zo'n 15min te laat waardoor het Online bestellen niet egt nut heeft. Wij hopen dat daar een beter systeem in komt in de toekomst. Mvg Roy.

Anita Vetter
23 março 2022

Ik vind een middel raspatat wel heel weinig

Terresia
21 março 2022

Goede producten, fijne service.

Ann
21 março 2022

Te kleine bakjes saus. Een tip: bij een grotere portie een groter bakje

MF
10 março 2022

Het was lekker! Merci.

Boltje
8 março 2022

Patat prima maar de snacks lauw jammergenoeg...

Paul De Jonge
7 março 2022

grote vlaamse friet was erg klein

Sandra Bijsma
5 março 2022

Lekker eten

Thom
25 fevereiro 2022

Volgende keer, vergeet niet de SAUS!!!

Wilko
20 fevereiro 2022

Prima service, Lekker patat ,overheerlijke stoofvlees Prima eierbal

René
19 fevereiro 2022

Makkelijk online bestelling. Op tijd klaar. Goede kwaliteit

Jan
18 fevereiro 2022

Goed te eten

Sandra Bijsma
11 fevereiro 2022

Zat te veel patatkruiden over de patat waardoor het erg zout was. Verder alles prima

Peter
6 fevereiro 2022
John
28 janeiro 2022

Vandaag weer heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen. Uitgebreide menukaart. Daarna zelf ophalen en zelf opeten. Gewoon doen. Super.

Schaap
21 janeiro 2022

De patat was echt lekker doorgebakken dus lekker knapperig. Daar wordt ik blij van.

Jeroen
18 janeiro 2022

Deze keer een slechte beurt. De patat was bij thuiskomst meer koud dan warm. Het bakje sate was gedeeltelijk leeggelopen in de zak, smeerboel. Nait best!

John
14 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen. Uitgebreide menukaart. Goed bereid. Op tijd gereed gezet. Opgehaald en thuis lekker warm opgegeten.

David Clarke
14 janeiro 2022
Haps
9 janeiro 2022

Bestelling compleet en smaakte goed.

Boersma
1 janeiro 2021

Snel netjes!!

Sep
30 dezembro 2021

Uitstekend gebakken patat! Alles nog gloeiend warm toen we ermee thuiskwamen.

Mulder
23 dezembro 2021

Patat erg donker gebakken, shaslick half verbrand. Ik zat binnen een half uur op het toilet. We zijn beter gewend van de euro cafetaria.

Kruizenga
22 dezembro 2021
De wit
20 dezembro 2021

Dikke prima

John
19 dezembro 2021

Op het moment dat we de beslissing maakten om eten te bestellen bij Eurocafetaria was de website op het scherm zichtbaar en hebben we een menu samengesteld. Op het doorgegeven tijdstip de bestelling opgehaald. Heerlijk gegeten. Juiste temperatuur. Heerlijke gerechten. Tot de volgende keer. Steun de horeca.

M De Wit
13 dezembro 2021

De bestelling was, net als de vorige keer, op de aangegeven tijd klaar. In het vakje " mededeling" aangegeven dat ik het graag goed doorbakken wilde hebben en ook dat was dik in orde! Heel tevreden👍🏻

Jogn
10 dezembro 2021

Vlot online bestellen. Ruime keuze. Goed klaargemaakt. Op tijd kunnen ophalen. Het eten was warm tien we thuiskwamen. Echt lekker.

Dylan Hakkennes
8 dezembro 2021
H.
7 dezembro 2021
Haperen
3 dezembro 2021

Alles was oke

Niet tevreden
1 dezembro 2021

Patat heel slap en weer bestelling niet goed....

W
30 novembro 2021

We hadden een patat te weinig dat had ik al wel verwacht want er ging van alles fout in de cafetaria

John
27 novembro 2021

Het vinden van de website is makkelijk. Een keuze maken uit de vele producten welke ordentelijk en overzichtelijk worden gepresenteerd was leuk om te doen. De uiteindelijke bestelling werd vlot door mijzelf op het afgesproken tijdstip opgehaald. De maaltijd was heerlijk en goed vers.

Anoniem
21 novembro 2021
Janneke
20 novembro 2021

Afhaaltijden kunnen ze wel over de toonbank gooien, Klopt niks van. Kwaliteit van de patat is niet constitent. Erg doorbakken, dit was niet aangevraagd. Geluk voor de cafetaria is dat het op dit moment de enige is in beijum.

Unicorn 🦄
15 novembro 2021
Familie B.
8 novembro 2021

Eten is meestal prima, alleen mist er bij elke bestelling wel wat!!! Heel vervelend!

Nathan en thijs
6 novembro 2021

Waren snel klaar, eten was goed. Zeker een aanrader.

David Clarke
5 novembro 2021
JD
31 outubro 2021

De laatste keren laat de patat te wensen over.

Patricia
29 outubro 2021

Goede service, vriendelijk personeel en lekker eten. Veel vegetarische snack opties.

Tonny
24 outubro 2021

Was wederom mijn bestelling niet compleet. Er bleek nog een patat te missen . Deze werd alsnog snel gebakken en daarna kon ik met mijn bestelling naar huis. Thuis aangekomen ieder zijn eten gepakt en zijn we gaan eten. Even daarna zegt mijn dochter de patat is niet haar ik zeg jij had het eerste zakje toch? Oftewel we hebben dat dus weggegooid . Jullie moeten meer aandacht besteden aan de bestellingen zodat men met de juiste bestelling en gaat eten weg gaat…….

Bram de Gruijter
18 outubro 2021
Pfaff
16 outubro 2021

Zeer tevreden

Bram de Gruijter
11 outubro 2021

recent twee keer besteld op tijd klaar een prima voor elkaar.

David
10 outubro 2021

Heerlijk zoals altijd

Alexander
8 outubro 2021

Wederom voor de 3e keer geen kruiden op de patat, zelfs nog naar gevraagd.

Tc
3 outubro 2021

Heb online besteld. Bestel patat joppie en pater oorlog en nog een snack met pindasaus . Als ik zelf niet goed had meegekeken met de bestelling toen zij deze inpakt had ik mijn oorlog niet gehad en mijn pindasaus. Als ik zeg ik heb ook oorlog besteld kijken ze je aan van O en zij pakt de oorlog en daarop zeg ik ik heb ook pindasaus besteld waarop ik precies dezelfde O krijg. Er staan 3 personen achter de balie die het druk hebben met een een of ander spelletje met hun vingers maar ze kunnen beter hun aandacht bij de bestellingen houden. Wellicht zou het ook geen gek idee zijn om er ten alle tijden een ouder persoon erbij te zetten dan dat jonge grut. Oftewel als ik niet had opgelet dan was ik thuis gekomen en had nogmaals terug kunnen gaan wat erg veel frustraties geeft want in het verleden is er al meerdere keren wat fout gegaan met de bestellingen.

Niet belangrijk
3 outubro 2021
Anita Pijlman
8 setembro 2021

De patat is de laatste tijd slecht. Veel kleine en erg harde stukken. Net of ze vaker gebakken zijn. Dat was nooit zo. Dus echt van de laatste tijd. Zo jammer. Verder is de kwaliteit prima

Richard
29 agosto 2021

Super as always

Elizabeth
20 agosto 2021
Ramona
19 agosto 2021

Heerlijk eten van de cafetaria. Bestellen er de laatste tijd wel vaker en zijn zeer tevreden. Helaas vandaag geen pindasaus gehad bij mijn bestelling pikanto met pindasaus. Maar het maar zo gelaten, omdat anders het eten koud zou zijn geworden. Maar alles is altijd heerlijk.

Alfred Mulder
13 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Alleen heel erg jammer dat bij mijn patatje oorlog de saus er los bij zat. Ik wil de saus in het zelfde bakje als de patat. Dat is veel fijner!

Jeroen
9 agosto 2021

Lekkere medium vlaamse friet shoarma met veel friet, genoeg saus en wat sla. Smaak was erg goed, kwaliteit prima, alleen jammer dat de prijzen er de laatste tijd wat omhooggaan. Daardoor kom ik er wat minder vaak.

Beerda
6 agosto 2021

Eerst smaakte het goed maar even nadat we klaar waren werden we allebei beroerd.

Gretha Klaver
3 agosto 2021

Patat is heerlijk maar de shoarma was droog en de loempia was gewoon zuur. Ik heb gebeld en men wilde wel het geld terug geven maar we wonen iets te ver weg om weer terug te rijden. Zou hier dus echt geen loempia nemen

Gigi
30 julho 2021
Cindy
27 julho 2021

Altijd consistente maaltijden. Het enige minpuntje van de Euro cafetaria vind ik dat de gefrituurde producten vaak net iets té hard gebakken zijn. Knapperige korsten zijn fijn, maar ik vind het iets té knapperig, een minuut of 2 minder frituren geeft mij meer plezier in het eten.

Daniëlle
26 julho 2021

was weer super goed eten jammer dat ze niet aan bezorgen doen soms gewoon geen zin om de deur uit te gaan Ik bestelde daarom weleens bij luigi Maar niet tevreden over het eten daar En dat nog wel voor de hoge prijzen. nee dan de deur maar uit

Kwant
24 julho 2021
Anita Pijlman
22 julho 2021

Het eten was altijd goed. Ik merk alleen de laatste weken dat de patat slechter is. Vaak hard en droog. Veel kleine stukjes. Niet meer zoals we gewend waren.

Marlies Hoogstra
19 julho 2021

In twee woorden; gewoon lekker! Heel fijn dat er ook geen ladingen zout op dd patat zit! Echt heel fijn!!! Een reden om hier nog eens te kopen! Je kunt er prima zelf nog wat over strooien, maar eruit halen rol niet!

Wim
17 julho 2021
Marvin Reigersberg
9 julho 2021

Prima zoals altijd, alleen geen mayo bij de patat, wel besteld en betaald!

Jo
5 julho 2021

Prima, goed op tijd!

MA
2 julho 2021

Snelle service, aardig personeel, lekker eten. Alles wat je in een goeie snackbar nodig bent

Kevin b
28 junho 2021

Jullie zijn de curysaus vergeten

Gigi
26 junho 2021
TDJ
16 junho 2021

We mistte bij 1 patat de saus Kruiden en doorgebakken bij 2 patat

Boltje
14 junho 2021

Prima, maar broodje braadworst met ketchup besteld....alleen geen ketchup...jammer

Manuel
5 junho 2021

👍

Marthijn Luurs
3 junho 2021

Brander mayonaise bij raspatat stoofvlees weer vergeten Burgers van de bakplaat weer erg donker gebakken Jammer De rest was prima

Harold Stap
27 maio 2021

Altijd op tijd klaar, lekker snacks en frieten. Bij thuiskomst een frikandel ipv bamischijf.

Sis
17 maio 2021

Milkshake was vergeten.... Gauw thuis gegeten, geprobeerd te bellen (wordt niet opgenomen), gemaild en er weer heen met bon. Chocolade milkshake opgehaald, smaakte naar banaan en ze zei "eet smakelijk" hi hi. Beetje slordig, misschien hebben ze het te druk met kletsen onderling?

Schaaf
14 maio 2021

Altijd lekker hoor, maar bij deze bestelling helaas een portie loempia’s vergeten.

Laura
13 maio 2021

Lekkere friet, helaas waren ze vergeten er patatkruiden op te doen (wel aangeklikt).

Jurjen Broers
9 maio 2021
M. v Delden
2 maio 2021

Prima staat. Lekker gekruid en prettig geprijsd.

TDJ
30 abril 2021

Kroket was nog koud

Merlien
29 abril 2021

Goede en zeer snelle service! Top!

Roy
26 abril 2021
Jeanette
18 abril 2021

Toch nog iets te veel kruiden op de vlaamse friet, maar verder super tevreden. Jongens doen heel goed hun best.

Dave
17 abril 2021
jannet
14 abril 2021

Heerlijke eierbal!

Karin Greving
13 abril 2021

Ik had 2 vanille milkshakes ontvangen, maar 1 ervan had aardbei moeten zijn

Familie
10 abril 2021

Snacks goed warm, maar jammergenoeg de patat lauw

Klaas
8 abril 2021
Tc
4 abril 2021

Helaas een foute bestelling gehad. Bestel een hete donder met pindasaus en krijg joppiesaus erbij. Ook de patat oorlog was meer een patatje mayo dan oorlog. Hopelijk de volgende x beter. Voor de rest was het prima.

Jasper
4 abril 2021

Per ongeluk had ik de verkeerde begintijd aangevinkt, maar de cafetaria heeft kosteloos een nieuwe bestelling voor me in orde gemaakt. Super service!!

Gigi
31 março 2021
Emiel
30 março 2021

Op tijd klaar en was prima te eten!

Jeanette
27 março 2021

Helaas zat er iets te veel kruiden op de vlaamse friet. Het was daardoor erg zoutig. Eerder kreeg je de kruiden apart erbij dat vond ik erg prettig. Verder was het prima.

Familie
26 março 2021

Pikanto ingesneden alle kanten... sneller klaar waarschijnlijk maar niet een succes!!

RM
14 março 2021

Prima

Gigi
13 março 2021
Roy
5 março 2021
Gigi
2 março 2021
Marthijn luurs
28 fevereiro 2021

Het meeste was goed Alleen de bacon burger zat wel heel veel soort tomatenketchup/ burgersaus op zodat het broodje doorweekt was saus erg overheersend De pikanto was echt niet lekker had idee dat hij erg oud was 1 hap en ik was klaar Macho burger was goed Gewone broodje hamburger prima eierballen goed en ras patat mooi gebakken bamischijf ook prima

TC
28 fevereiro 2021

Helaas was de patat slap . Het kan zijn dat het druk is momenteel maar dat moet niet ten koste van de kwaliteit gaan en die was de laatste maanden juist prima. Hopelijk de volgende keer weer beter.

Sandra
28 fevereiro 2021

prima, snel en lekker

Jeanette
26 fevereiro 2021

Helaas was vandaag de friet al afgekoeld voor dat ik thuis was. Helaas voor de klant is het af en toe te druk met wat ze daar aan kunnen. De jongens werken heel goed door hoor, maar waarschijnlijk zou er iets meer tijd tussen moeten met wat je af kunt halen zodat er meer tijd is om per klant de bestelling af te kunnen maken en af te kunnen geven zodat het niet zolang voor de helft klaar staat en dan koud wordt

Gigi
21 fevereiro 2021
Jeanette
21 fevereiro 2021

Helaas was de raspatat vettig, voor de rest is het wel prima

Joekel
19 fevereiro 2021

Lekker gek

Ejtlob
17 fevereiro 2021

Patat was lauw...

Johan
14 fevereiro 2021
albert
14 fevereiro 2021

Eten was prima 1 min punt, patat was net een beetje te zout

David
12 fevereiro 2021

Als je zoon van 6 jaar oud zegt dat ze de lekkerste patatjes ooit zijn, dan is het gewoon waar. Maar alles was lekker, we zijn nu vaste klanten

Emiel Venema
11 fevereiro 2021
Loes borgeld
8 fevereiro 2021

Het eten was lekker, alleen het broodje was zo zacht denk te vochtig en brokkelig dat het uit elkaar viel in wel 20 stukken. Was dus niet goed te eten en alles viel ertussen weg daardoor...de bamischijf iets te pittig voor mij. Maar zeker een aanrader als je van scherp houdt. De raspatat was ook heerlijk.

Gigi
7 fevereiro 2021
Roberto
7 fevereiro 2021

DIT WAS OPRECHT DE LEKKERSTE PATAT DIE WE OOIT HEBBEN GEGETEN + PUNTEN VOOR DE OPTIE ZACHTGEBAKKEN + PUNTEN VOOR DE OPTIE MET MAGGIE

Robert
30 janeiro 2021

Al vaker besteld. Prima in orde.

Gigi
23 janeiro 2021
Patat Frits
22 janeiro 2021
Johan
9 janeiro 2021

Het eten was goed. Alleen jammer dat het bakje met pindasaus (grote portie) ontbrak.

anne
3 janeiro 2020

geweldige patatten

V.d Zwaag
2 janeiro 2020

Prima in orde

Sandra
2 janeiro 2020

lekker, betaalbaar en razendsnel

Rene
30 dezembro 2020

Was heerlijk, en snel klaar

Jeroen van Meerwijck
20 dezembro 2020

prima!

V.d Zwaag
19 dezembro 2020

Eten prima in orde Stond op tijd klaar voor afhalen

Remon Veenstra
16 dezembro 2020
Bram
14 dezembro 2020

lekkere Vlaamse friet en goede rundvlees kroket en mooi op tijd klaar :)

Sandra
12 dezembro 2020

altijd vriendelijk, lekker en snel

MiRo
11 dezembro 2020

Was niet heel erg warm... Jammer

Beijurbal
5 dezembro 2020

top eten

Eddy
3 dezembro 2020

Perfect op tijd en altijd weer dezelfde kwaliteit. Echt lekker! %

Sandra
1 dezembro 2020

Patat was erg zout, meer dan de helft weg gegooid omdat het niet lekker was

Mulder
30 novembro 2020

online bestellen super handig en op de afgesproken tijd was het ook klaar en kon het meteen meenemen! En het eten was lekker! :)

Sandy
29 novembro 2020
jannet
28 novembro 2020

Perfecte patat! Prima service, vriendelijke mensen. Top

Ina Spoelstra
22 novembro 2020

Altijd goed verzorgt niks mis mee en klant vriendelijk

Boltje
20 novembro 2020

Snacks waren prima maar patat bijna koud...

Wessels
9 novembro 2020
Eddy Steffers
5 novembro 2020

Het bestelsysteem verloopt erg goed. Ik wil het in de toekomst graag zo houden. 9

Alie
3 novembro 2020

Vlaamse friet besteld, was prima te eten. De bestelling was bijna klaar toen ik kwam, amper een minuut gewacht. Alles wat ik besteld had zat erbij, prima zo.

Susan Heersema
31 outubro 2020

Bestelling was precies zoals ik had gevraagd. Altijd klaar op de tijd die wordt aangegeven en zeer vriendelijk personeel. Bedankt weer!

Stephen
28 outubro 2020

De pindasaus moet je minder scherp maken

Rene
24 outubro 2020

Was top!!!!! Heerlijk gegeten en goede prijs kwaliteit..

Sandra
22 outubro 2020

Lekker gegeten en was klaar op afgesproken tijd.

Sas
18 outubro 2020

T was heerlijk. Patat lekker krokant, goed gekruid. Lekkere eierbal.

Boltje
9 outubro 2020

Jammer dat de patat niet zo warm was

Wessels
7 outubro 2020

Uitstekende service en prima patat/snacks. De prijs is ook nog eens lager dan bij vele soortgelijke eetgelegenheden.

Gerard B te G
24 setembro 2020

Perfect deze keer!

Eil
16 setembro 2020

Handig om thuis te bestellen en een tijd te kiezen om het eten op te halen. Helaas 3 kaassoufles gekregen ipv de bestelde kaaskroketten. Dat was jammer.

Anoniem
14 setembro 2020

Altijd prima! Alleen de prijs is niet meer Euro

John
14 setembro 2020

Prima service.. Voor de eerste keer geweest.. Service mede te danken omdat ik veel later mijn bestelling op kwam halen dan dat ik online had aangegeven. Kwam door omstandigheden. Tussendoor gebeld en was geen enkel probleem. Had o.a patat besteld en werd opnieuw klaar gemaakt omdat de vorige dan slap zou zijn. Dit noem ik nu echte service. Ondanks ruim een half uur later dat ik mijn bestelling ophaalde had ik heerlijk gegeten en de kwaliteit prijs verhouding verdient van mij een hoge waardering. Ik kom hier vaker.

Jeroen
30 agosto 2020

Genoeg vlees, saus en sla bij patat shoarma. Was erg lekker! En niet erg duur.

Nienke
25 agosto 2020

Prima!

Gerard Bolhuis
23 agosto 2020

Veel 'restafval' deze keer, dus kleine restantjes opnieuw meegebakken, te zien ten opzichte van de rest wat een stuk lichter was van kleur.

Neurink
19 agosto 2020

Het smaakte lekker maar de bestelling was niet compleet en dat is jammer daar moet toch beter om gedacht worden

Henk C.
31 julho 2020

Bestellen via internet ging vlot en gemakkelijk. De bestelling was bijna op tijd klaar. Het afhalen gaat (zoals overal) moeizaam. Je moet toch eerst weer in een rij gaan staan om je te melden om vervolgens weer buiten te gaan staan wachten. Als de bestelling moet je weer naar binnen om het te halen. Vooral als het wat drukker is, is dit onhandig. Dit zou anders moeten voor online bestellingen die al betaald zijn.

ad
29 julho 2020

Heerlijk gegeten, was druk maar het was snel klaar. Online besteld, ging snel handig en goed geregeld

Meulenkamp
23 julho 2020

Patat hadden we kruiden besteld en ook gekregen maar ze hadden er ook veel zout op gedaan waardoor het niet lekker was. Bij kruiden geen zout bij doen. Kruiden beter verdelen.

Ria Kloof-Savans
21 julho 2020

Heel makkelijk was precies op tijd klaar Ik ga het zeker weer doen

Bert
17 julho 2020

Mooi op tijd klaar en prima product. Het was heerlijk. Aanbevelen waard.

Priscilla
4 julho 2020

Erg smakelijk en goede kwaliteit megaburgers. Vlaamse frieten waren goed gebakken en de kruiden eroverheen maakt t helemaal af. Aanrader!

beerda
30 junho 2020

Lekker gegeten,goede temperatuur.Vlotte bediening

Gerard en Ingrid
28 junho 2020

Altijd perfect, veel voor weinig en dat altijd voor een nette en concurrerende prijs, maar nu smaakte de frietsaus zuur en moesten we de uitjes zoeken met een vergrootglas. Ook was de hoeveelheid voor een grote patat nét aan, en was de vooraf bestelde bestelling niet warm/heet.

jv
24 junho 2020

Nette zaak, en altijd vriendelijke mensen

Michelle
6 junho 2020

Patat was zoals gewoonlijk heerlijk. De kipsaté vd plaat was daarentegen droog, hard en aan alle kanten verbrand (zwart!). Erg jammer dat dit zo is meegegeven. Ik heb het uiteindelijk weg moeten gooien. Daarnaast ook erg karige stokjes voor de €4,25 wat je ervoor betaald. Jammer, want wij zijn beter van jullie gewend. De nieuwe bestelsite is daarentegen wel handig!

D.
5 junho 2020

Jammer dat ik na het online bestellen een tijdstip krijg hoe laat het eten afgehaald kan worden en dan sta ik alsnog 10 minuten te wachten op mijn bestellen. Het eten was weer lekker!

Woltjer
2 junho 2020

Goed gebakken vriend, snelle afhandeling, nooit verkeerde levering en vriendelijk personeel. Ook is de prijs vergeleken met andere cafetaria's niet hoog.

VETQLEP
2 junho 2020

VET LEKKER

Tc
1 junho 2020

Alles was lekker en gekregen wat ik besteld had. Vorige keer ging het fout maar nu dus dikke prima.

Tc
25 maio 2020

Jammer dat men de bestellingen niet altijd goed nakijken. Meerdere malen incomplete bestellingen gehad en afgelopen zaterdag was het weer zover.ik bestel een grote patat en krijg een middel. Zal bij de volgende bestelling een opmerking hierover plaatsen en hopelijk steken ze er wat van op. Verder is de snack prima jammer van deze gebreken .

ab
24 maio 2020

Goede service, eten op afgesproken tijd klaar en eten was lekker. Enige jammere was dat op de mega burgers geen gebakken ei zat en ook het extra bestelde ei op de bacon burger ontbrak

H L
23 maio 2020

Eten was goed gemaakt smaakte goed ook de milkshakes 👍🏻 en vriendelijk personeel

Deborah
22 maio 2020

De frikandellen waren te lang gebakken, waren echt heel donkerbruin. We hadden patat met kruiden, zaten wel heel veel kruiden op,, dat mag volgende x wel wat minder 😁 Kroketten waren heerlijk!

Patrick
18 maio 2020

Makkelijk en snel.besteld via website. Bestelling klaar op afgesproken afhaal tijdstip. Goede kwaliteit snacks en patat tegen zeer gunstige prijs. Zal zeker vaker hier bestellen

Harold
10 maio 2020

Heel handig, online bestellen, top!👍🏽

Gerard en Ingrid
10 maio 2020

Even naar 17:00 was onze bestelling, geplaatst rond 16:46 klaar. Goed warm en gebakken. Een dik verdiende 5 sterren! 👍 😀

Martine Kloof
9 maio 2020

Prima eten.

Frank
8 maio 2020

Aardig personeel.

Petra
7 maio 2020

Via online bestellen. Top geregeld in deze tijd.

Astrid Koopman
30 abril 2020

Prima service

Vana
28 abril 2020

Bestelling was binnen 10min klaar en eten was heerlijk en goedkoop zeker een aanrader

A. Hanssen
24 abril 2020

Het eten wat we hadden was goed. Patat ruime porties.

Jort
17 abril 2020

Was een goddom goeie shake

Jeroen
16 abril 2020

Was erg lekker zoals altijd! Top dat jullie toch open zijn ondanks corona, goede maatregelen ook! (Wel jammer van het contant, maar ergens begrijpelijk). Fijn met de korting er ook bij. Kwaliteit is erg goed en service ook!

René
13 abril 2020

Uitstekend. Ruime porties, prima kwaliteit tegen een goede prijs

Joss
11 abril 2020

Stond netjes klaar was super. Alleen jammer dat de pindasaus vergeten was, iets wat vaker voorkomt helaas.

Fabian
9 abril 2020
Anneknoelia
8 abril 2020

Een lekker patatje en goeie snacks. Prijs is prima. Supersnel klaar en aardige service.

Fabian
2 abril 2020
Peter Noot
2 abril 2020

Top! Gemakkelijk en snel klaar!

Visje
31 março 2020

Heerlijke frietjes en leuke/gezellige personeel!👍🏽

E. Steffers
27 março 2020

Zoals altijd was het erg lekker. Constante kwaliteit. Voor het eerst via de website besteld en betaald. Dit ging goed. Bestelling was op tijd klaar👍

Astrid Koopman
26 março 2020

👍👍