Avaliações de Euro Cafetaria Groningen

Avaliações recentes

4.0
Sis
23 fevereiro 2024

Rook in de cafetaria niet fris, naar oud vet o. i. d. De kleine Vlaamse friet was wel heeeeel klein geworden, helemaal voor het geld dat je ervoor betaalt. En alles erg erg erg duur inmiddels geworden. Naam kan beter veranderen :-)

Ramon
16 fevereiro 2024

De kwaliteit schommelt nog al. Pindasaus is soms net water, producten die aangebrand zijn. Bij aanvraag van kruiden op je patat…dit wordt helaas wel eens vergeten. De hoeveelheid patat die besteld wordt is prima.

Harma
3 fevereiro 2024
richard
20 dezembro 2023

Prima en goed personeel.

Harma
8 dezembro 2023

Was prima. Meer dan genoeg .

Visscher
30 novembro 2023

Netjes verzorgd,en personeel vriendelijk

Kok
13 novembro 2023

Heerlijke doorgebakken ras patat. Zoals die hoort te zijn.

Cynthia
4 novembro 2023

Jammer dat de middel patat klein uitvalt. En elke keer als ik patat zonder zout bestel krijg ik dubbel zoveel zout. Beetje jammer. Verder is alles dikke prima! Vriendelijk personeel!

Ivan
14 outubro 2023

De frikadel was goed alleen bij de patat heel veel kleine doorgebakken patatjes

RS
11 outubro 2023
John
1 outubro 2023

Kreeg een Shaslick inplaats van Kikastick/turkeystick 🤭

hennie brandsma
24 setembro 2023

Bestelling via website geplaatst. Na thuiskomst bleek een deel van de bestelling niet aanwezig te zijn. Medewerker had de bon niet goed gelezen. Helaas moesten we weer terug om de rest op te halen.

Bram de Gruijter
20 agosto 2023

Weer prima Vlaamse friet met kruiden en kroketten ook prima en keurig op tijd klaargezet.

Schaap
6 agosto 2023

Altijd goed bereide snacks en vriendelijk personeel.

Ria Kloof-Savans
6 agosto 2023
Frank
4 agosto 2023
Patrick Strating
3 agosto 2023

Eten was goed, maar jullie moeten echt wat doen aan die belachelijke hoge prijzen van de sauzen. Ik snap dat er inflatie is maar € 1,20 voor een klein bakje pindasaus of €0,80 voor een beetje mayonaise is echt veels te duur.

Waltmans
29 julho 2023

Bij de bestelling is de saus vergeten om bij de patat te doen . Verder zag het er verzorgd uit.

richard
23 julho 2023

Prima!! Lekker doorbakken. Fijn dat die optie er tussen staat.

De wit
8 julho 2023

O.a. patat pinda besteld.... wat ontbrak ? De pindasaus. Verder smakelijk gegeten..

Ik
4 julho 2023

Patatkruiden ontbraken, tweede patat zat zout op terwijl dat niet was toegevoegd in de bestelling. De bestelde rundvleeskrokroket was echt geen rundvleeskroket..

Hilda
14 junho 2023

De bestelling was goed

Karin Greving
10 junho 2023

Ik had bij de berehap en mini loempia's pindasaus besteld, maar was er niet bijgeleverd. En wel voor betaald

Ik
9 junho 2023

Draadjesvleeskroket was hol..slechts een krokante buitenlaag zonder vulling.

Gertya
26 maio 2023

Altijd goed eten leuke aardige mensen die daar werken gezelligheid daar achter top

Peter Medema
15 maio 2023

Lekker, en volgens afspraak.

René
14 maio 2023

Prima cafetaria, heerlijke patat, vriendelijk personeel

Arend
16 abril 2023

Bestelde kroket niet gekregen. Ik had geen zin om weer naar de cafetaria te gaan. Gaarne bestelling beter controleren.

Harma
6 abril 2023
G
1 abril 2023

Keer op keer is er iets mis, of ontbreekt er weer wat. Nu waren de broodjes hamburger speciaal heel karig voorzien van de sauzen en uitjes, dermate in het bakje geflikkerd dat het aan de zijkant van het broodje zat. Over de mee bestelde en betaalde pinda saus kan ik niet oordelen, die was nl weer eens NIET bijgevoegd. De teleurstelling wordt iedere keer groter. Ga maar eens opzoek naar een andere cafetaria.

Harma
22 março 2023

Prima eten weer. Misschien iets minder kruiden op de Vlaamse friet. Maar t was erg lekker

Astrid
15 março 2023

Helaas tweede keer op rij bestelling niet compleet verder goeie kwaliteit

Donald
26 fevereiro 2023

Wij vinden wel lekker gegeten 👍👍

Trijntje
26 fevereiro 2023

Heerlijk

Donald van Krieken
18 fevereiro 2023

Eet lekker goed 👍👍👍

Patrick Strating
16 fevereiro 2023

Eten was goed, portie ook prima, maar de prijzen zijn ongekend hoog. Nu weet ik dat er een inflatie plaatvind, maar om € 1,30 te vragen voor een beetje pindasaus is wel heel erg triest, net als € 0,85 voor wat mayonaise. De rest van de prijs is acceptabel en begrijpelijk in deze tijd.

Mariek
10 fevereiro 2023
Trijntje
4 fevereiro 2023

Lekker en warm

Clous
21 janeiro 2023

Lekker

Nienke
13 janeiro 2023

Altijd goed! Wij zijn vaste klant!

Sandra
9 janeiro 2023

Verkeerde saus meegekregen, maar verder alles prima!

Vusscher
27 dezembro 2022

Snelle bediening,en vriendelijk personeel

Trijntje
24 dezembro 2022

Heerlijke frites en een pikanto

Joost
18 dezembro 2022

Jammer als ik online bestel moet betalen voor mijn pin transactie. In de zaak zelf hoeft dit niet.

Frank
18 dezembro 2022
Minka
12 dezembro 2022

Heeeeeerlijke patat. Ik kies altijd voor 'doorbakken' en ze zijn perfect! Ook qua hoeveelheid en wachttijd, niets aan te merken.

Brouwer
9 dezembro 2022

Het eten was heel erg goed We gaan hier vaker bestellen Personeel erg vriendelijk

klaas
2 dezembro 2022
Jvk
1 dezembro 2022
Marlies
27 novembro 2022

Altijd lekker, deze keer ook weer!!!

Daan
24 novembro 2022

Online besteld en op de tijd dat zij aangaven staat het klaar en altijd lekker eten

Margreet
20 novembro 2022

Op tijd en alles aanwezig. Smaakte prima!

Henk Christ
18 novembro 2022

Een no nonsense cafetaria. Gewoon goed eten voor een goede prijs. Online bestellen is een makkie helemaal met de app. Echt een aanrader is de Vlaamse friet, extra doorbakken en met kruiden !

Janneke
16 novembro 2022

Netjes op tijd klaar Goed gebakken.

Wim
12 novembro 2022
Robbert Pol
11 novembro 2022

De patat was niet lekker door gebakken.

Miranda
31 outubro 2022

Grootte van bakjes verschilt per x bestel je 2xnormaal krijg je 1 klein en 1normaal Had speciaal maar zat toch een raar smaakje aan volgens mij de ui toch maar weggegooid andere keren overigens wel oke

anonymous
25 outubro 2022

Het eten was goed, op het juiste moment klaar enz. Een verbeterpunt vind ik wel dat het personeel niet zulke lange (nep) nagels heeft, dat vind ik persoonlijk onhygiënisch.

Schaap
20 outubro 2022

Goed gebakken patat en snacks.

Rene
16 outubro 2022

lekkere patat, goede hoeveelheid

Sis
15 outubro 2022

Frikadellen, 3 stuks, speciaal waren niet warm meer. Vlaamse friet wel. Denk te vroeg gebakken en klaar gemaakt. 3 euro ps, wel heel jammer voor lauwe frikadellen.

Frank
30 setembro 2022
Tim
25 setembro 2022

Het eten was lekker en de service was top!

Trijntje
17 setembro 2022
Pfaff
15 setembro 2022
Sis
1 setembro 2022

Euro cafetaria was de goedkoopste en nu? Naam past niet meer.

Trijntje
27 agosto 2022
Jeffrey
18 agosto 2022

Ik haal mijn friet al jaren bij Euro Cafetaria en ben zeer tevreden.

JB de Vries
15 agosto 2022

Makkelijke site, Eenvoudig bestelproces. Goede Vlaamse friet. Krokant en lekker groot, zoals t hoort.

Eline
12 agosto 2022

Lekker gegeten

Familie B.
8 agosto 2022

Het eten is prima... Maar belachelijke porties tegenwoordig!!!

Halma
4 agosto 2022

Eten was goed. Graag wel de 2,50 euro retour op mijn rekening voor de niet geleverde, maar wel betaalde rundvleeskroket.

Josée
4 agosto 2022

Toen ik de bestelling op ging halen lag de patat al klaar en werden de snacks nog bereid. Patat was dus lauw.

Sandra Bijsma
22 julho 2022

Patat was prima, alleen heel jammer dat ik 2 bananenmilkshakes kreeg, terwijl ik 1 aardbeien en en vanille had besteld.

Trijntje
16 julho 2022

Het was heerlijk en lekker warm

IK
15 julho 2022
Sandra
13 julho 2022

Heb altijd zacht gebakken patat, maar was dit keer niet goed, patat was nog half rauw

rolf koster
9 julho 2022
Klaas
2 julho 2022

Online besteld snel klaar lekker gegeten met compliment

Lisa
1 julho 2022

Viel erg tegen. Kruiden vergeten over de patat en de kipnuggets hebben veel te lang in het vet gelegen.

Familie B.
25 junho 2022

Een bestelling van E50,- en de helft lauw eten gehad...

Anoniem
23 junho 2022
Bram de Gruijter
11 junho 2022

op tijd klaar en prima Belgische patat!

Smit
4 junho 2022
Richard
3 junho 2022

Bestelling gedaan 17:00 uur afgesproken bij aankomst 16:55 uur redelijk rustig 5 klanten en 4 werknemers. 3 nieuwe klanten doen een bestelling eerder weg met hun bestelling vervolgens heeft het personeel veel plezier en we zijn 20 minuten verder maar geen bestelling nog maar even gewacht uit eindelijk 17:30 uur en een klant voor mij had ook zijn bestelling om 17:00 uur besteld maar pas 5 min eerder weg. Volgende keer maar ergens ander mijn bestelling doen.

Trijntje
28 maio 2022

Het was heerlijk

Wilko Romijn
27 maio 2022

Goede produkten voor een goede prijs Wel een opmerking: bestel altijd online en geef aan dat de patat zonder zout moet, maar helaas ook deze keer weer zout op de patat

Elizabeth
24 maio 2022

Snelle service Lekkere eten

Trijntje Bos
22 maio 2022
Janneke
20 maio 2022

Netjes optijd, patat was goed gebakken

M. van der Burch
7 maio 2022

Ik vind het vervelend dat de telefoon niet word opgenomen voor bestellingen. We hadden een medium portie patat besteld en een grote. We zagen geen verschil in de porties.

Familie B.
2 maio 2022

Kleine Vlaamse friet was heeel erg weinig en heel veel kruiden! Eierbal was 'warm' evenals de frikadellen, maar de saté kroketten lauw! Zo jammer dit want het gaat ook vaak goed maar op sommige dagen 👎😒

Tonny
28 abril 2022

Eten was goed echter jammer dat er wederom sausjes vergeten worden . Bij mijn vorige bestelling de pindasaus en nu bestel ik 2 broodjes shoarma bij de gehele bestelling waar duidelijk bij staat met knoflooksaua en wat denk je?? Geen knoflooksaus maar een droog broodje met vlees. Hier moeten jullie veel meer aandacht aan besteden je betaald wel maar krijgt het niet en als je thuis bent ga je direct eten en niet nogmaals terug . Volgende x maar ena korting vragen voor de betaalde producten die ik niet heb gekregen …

Miranda Bijker
26 abril 2022

De bamischijf was gewoon koud. En dat kwam niet dat ik het nog geen 5 minuten in de auto mee neem. Ik bestel een frikadel met mayonaise en ketchup, krijg een frikadel mayonaise cury. Dan nog een bacon hamburger van de plaat, ik geef bij mijn bestelling aan met speciaal saus. Krijg een vreselijk slap broodje die wel nat geweest leek te zijn. En geen speciaal saus maar zoveel ketchup dat het amper te eten is. Echt heel jammer!!

Trijntje
23 abril 2022

Lekker en lekker warm

Marloes
23 abril 2022

Er zat een dode vlieg tussen het patat. Helaas werd de bestelling ook niet helemaal goed uitgevoerd. Zo werd er gevraagd om een frikandel met ketchup en mayo en werd er een frikandel speciaal gegeven. Ben terug gegaan en kreeg toen wel het goeie, dat deden ze netjes. Echter door de dooie vlieg in het eten toch wel een lage beoordeling. Dat is toch niet heel smakelijk om in je eten te vinden.

Kinwa
21 abril 2022
Carels
18 abril 2022

Snel en lekker

Trijntje
16 abril 2022

Kwaliteit was goed Berehap was niet zo warm Maar het was heerlijk

Peter Vintges
14 abril 2022

Top kwaliteit