Beoordelingen van Euro Cafetaria Groningen

Recente recensies van Euro Cafetaria Groningen

5 sterren na 122 reviews

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We mistte bij 1 patat de saus Kruiden en doorgebakken bij 2 patat

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar broodje braadworst met ketchup besteld....alleen geen ketchup...jammer

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Brander mayonaise bij raspatat stoofvlees weer vergeten Burgers van de bakplaat weer erg donker gebakken Jammer De rest was prima

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar, lekker snacks en frieten. Bij thuiskomst een frikandel ipv bamischijf.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Milkshake was vergeten.... Gauw thuis gegeten, geprobeerd te bellen (wordt niet opgenomen), gemaild en er weer heen met bon. Chocolade milkshake opgehaald, smaakte naar banaan en ze zei "eet smakelijk" hi hi. Beetje slordig, misschien hebben ze het te druk met kletsen onderling?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker hoor, maar bij deze bestelling helaas een portie loempiaโ€™s vergeten.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, helaas waren ze vergeten er patatkruiden op te doen (wel aangeklikt).

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima staat. Lekker gekruid en prettig geprijsd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kroket was nog koud

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede en zeer snelle service! Top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toch nog iets te veel kruiden op de vlaamse friet, maar verder super tevreden. Jongens doen heel goed hun best.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eierbal!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had 2 vanille milkshakes ontvangen, maar 1 ervan had aardbei moeten zijn

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snacks goed warm, maar jammergenoeg de patat lauw

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas een foute bestelling gehad. Bestel een hete donder met pindasaus en krijg joppiesaus erbij. Ook de patat oorlog was meer een patatje mayo dan oorlog. Hopelijk de volgende x beter. Voor de rest was het prima.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Per ongeluk had ik de verkeerde begintijd aangevinkt, maar de cafetaria heeft kosteloos een nieuwe bestelling voor me in orde gemaakt. Super service!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en was prima te eten!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er iets te veel kruiden op de vlaamse friet. Het was daardoor erg zoutig. Eerder kreeg je de kruiden apart erbij dat vond ik erg prettig. Verder was het prima.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pikanto ingesneden alle kanten... sneller klaar waarschijnlijk maar niet een succes!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het meeste was goed Alleen de bacon burger zat wel heel veel soort tomatenketchup/ burgersaus op zodat het broodje doorweekt was saus erg overheersend De pikanto was echt niet lekker had idee dat hij erg oud was 1 hap en ik was klaar Macho burger was goed Gewone broodje hamburger prima eierballen goed en ras patat mooi gebakken bamischijf ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de patat slap . Het kan zijn dat het druk is momenteel maar dat moet niet ten koste van de kwaliteit gaan en die was de laatste maanden juist prima. Hopelijk de volgende keer weer beter.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

prima, snel en lekker

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was vandaag de friet al afgekoeld voor dat ik thuis was. Helaas voor de klant is het af en toe te druk met wat ze daar aan kunnen. De jongens werken heel goed door hoor, maar waarschijnlijk zou er iets meer tijd tussen moeten met wat je af kunt halen zodat er meer tijd is om per klant de bestelling af te kunnen maken en af te kunnen geven zodat het niet zolang voor de helft klaar staat en dan koud wordt

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de raspatat vettig, voor de rest is het wel prima

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gek

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was lauw...

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima 1 min punt, patat was net een beetje te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je zoon van 6 jaar oud zegt dat ze de lekkerste patatjes ooit zijn, dan is het gewoon waar. Maar alles was lekker, we zijn nu vaste klanten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, alleen het broodje was zo zacht denk te vochtig en brokkelig dat het uit elkaar viel in wel 20 stukken. Was dus niet goed te eten en alles viel ertussen weg daardoor...de bamischijf iets te pittig voor mij. Maar zeker een aanrader als je van scherp houdt. De raspatat was ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

DIT WAS OPRECHT DE LEKKERSTE PATAT DIE WE OOIT HEBBEN GEGETEN + PUNTEN VOOR DE OPTIE ZACHTGEBAKKEN + PUNTEN VOOR DE OPTIE MET MAGGIE

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld. Prima in orde.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Alleen jammer dat het bakje met pindasaus (grote portie) ontbrak.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

geweldige patatten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker, betaalbaar en razendsnel

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, en snel klaar

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima in orde Stond op tijd klaar voor afhalen

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere Vlaamse friet en goede rundvlees kroket en mooi op tijd klaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd vriendelijk, lekker en snel

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet heel erg warm... Jammer

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

top eten

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd en altijd weer dezelfde kwaliteit. Echt lekker! %

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was erg zout, meer dan de helft weg gegooid omdat het niet lekker was

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

online bestellen super handig en op de afgesproken tijd was het ook klaar en kon het meteen meenemen! En het eten was lekker! :)

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte patat! Prima service, vriendelijke mensen. Top

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgt niks mis mee en klant vriendelijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren prima maar patat bijna koud...

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelsysteem verloopt erg goed. Ik wil het in de toekomst graag zo houden. 9

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlaamse friet besteld, was prima te eten. De bestelling was bijna klaar toen ik kwam, amper een minuut gewacht. Alles wat ik besteld had zat erbij, prima zo.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was precies zoals ik had gevraagd. Altijd klaar op de tijd die wordt aangegeven en zeer vriendelijk personeel. Bedankt weer!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pindasaus moet je minder scherp maken

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top!!!!! Heerlijk gegeten en goede prijs kwaliteit..

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en was klaar op afgesproken tijd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk. Patat lekker krokant, goed gekruid. Lekkere eierbal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de patat niet zo warm was

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en prima patat/snacks. De prijs is ook nog eens lager dan bij vele soortgelijke eetgelegenheden.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect deze keer!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig om thuis te bestellen en een tijd te kiezen om het eten op te halen. Helaas 3 kaassoufles gekregen ipv de bestelde kaaskroketten. Dat was jammer.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima! Alleen de prijs is niet meer Euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service.. Voor de eerste keer geweest.. Service mede te danken omdat ik veel later mijn bestelling op kwam halen dan dat ik online had aangegeven. Kwam door omstandigheden. Tussendoor gebeld en was geen enkel probleem. Had o.a patat besteld en werd opnieuw klaar gemaakt omdat de vorige dan slap zou zijn. Dit noem ik nu echte service. Ondanks ruim een half uur later dat ik mijn bestelling ophaalde had ik heerlijk gegeten en de kwaliteit prijs verhouding verdient van mij een hoge waardering. Ik kom hier vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoeg vlees, saus en sla bij patat shoarma. Was erg lekker! En niet erg duur.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel 'restafval' deze keer, dus kleine restantjes opnieuw meegebakken, te zien ten opzichte van de rest wat een stuk lichter was van kleur.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte lekker maar de bestelling was niet compleet en dat is jammer daar moet toch beter om gedacht worden

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet ging vlot en gemakkelijk. De bestelling was bijna op tijd klaar. Het afhalen gaat (zoals overal) moeizaam. Je moet toch eerst weer in een rij gaan staan om je te melden om vervolgens weer buiten te gaan staan wachten. Als de bestelling moet je weer naar binnen om het te halen. Vooral als het wat drukker is, is dit onhandig. Dit zou anders moeten voor online bestellingen die al betaald zijn.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was druk maar het was snel klaar. Online besteld, ging snel handig en goed geregeld

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat hadden we kruiden besteld en ook gekregen maar ze hadden er ook veel zout op gedaan waardoor het niet lekker was. Bij kruiden geen zout bij doen. Kruiden beter verdelen.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk was precies op tijd klaar Ik ga het zeker weer doen

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en prima product. Het was heerlijk. Aanbevelen waard.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk en goede kwaliteit megaburgers. Vlaamse frieten waren goed gebakken en de kruiden eroverheen maakt t helemaal af. Aanrader!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten,goede temperatuur.Vlotte bediening

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect, veel voor weinig en dat altijd voor een nette en concurrerende prijs, maar nu smaakte de frietsaus zuur en moesten we de uitjes zoeken met een vergrootglas. Ook was de hoeveelheid voor een grote patat nรฉt aan, en was de vooraf bestelde bestelling niet warm/heet.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette zaak, en altijd vriendelijke mensen

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was zoals gewoonlijk heerlijk. De kipsatรฉ vd plaat was daarentegen droog, hard en aan alle kanten verbrand (zwart!). Erg jammer dat dit zo is meegegeven. Ik heb het uiteindelijk weg moeten gooien. Daarnaast ook erg karige stokjes voor de โ‚ฌ4,25 wat je ervoor betaald. Jammer, want wij zijn beter van jullie gewend. De nieuwe bestelsite is daarentegen wel handig!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik na het online bestellen een tijdstip krijg hoe laat het eten afgehaald kan worden en dan sta ik alsnog 10 minuten te wachten op mijn bestellen. Het eten was weer lekker!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gebakken vriend, snelle afhandeling, nooit verkeerde levering en vriendelijk personeel. Ook is de prijs vergeleken met andere cafetaria's niet hoog.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

VET LEKKER

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en gekregen wat ik besteld had. Vorige keer ging het fout maar nu dus dikke prima.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat men de bestellingen niet altijd goed nakijken. Meerdere malen incomplete bestellingen gehad en afgelopen zaterdag was het weer zover.ik bestel een grote patat en krijg een middel. Zal bij de volgende bestelling een opmerking hierover plaatsen en hopelijk steken ze er wat van op. Verder is de snack prima jammer van deze gebreken .

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, eten op afgesproken tijd klaar en eten was lekker. Enige jammere was dat op de mega burgers geen gebakken ei zat en ook het extra bestelde ei op de bacon burger ontbrak

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed gemaakt smaakte goed ook de milkshakes ๐Ÿ‘๐Ÿป en vriendelijk personeel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De frikandellen waren te lang gebakken, waren echt heel donkerbruin. We hadden patat met kruiden, zaten wel heel veel kruiden op,, dat mag volgende x wel wat minder ๐Ÿ˜ Kroketten waren heerlijk!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel.besteld via website. Bestelling klaar op afgesproken afhaal tijdstip. Goede kwaliteit snacks en patat tegen zeer gunstige prijs. Zal zeker vaker hier bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig, online bestellen, top!๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Even naar 17:00 was onze bestelling, geplaatst rond 16:46 klaar. Goed warm en gebakken. Een dik verdiende 5 sterren! ๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜€

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via online bestellen. Top geregeld in deze tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was binnen 10min klaar en eten was heerlijk en goedkoop zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat we hadden was goed. Patat ruime porties.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een goddom goeie shake

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zoals altijd! Top dat jullie toch open zijn ondanks corona, goede maatregelen ook! (Wel jammer van het contant, maar ergens begrijpelijk). Fijn met de korting er ook bij. Kwaliteit is erg goed en service ook!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Ruime porties, prima kwaliteit tegen een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar was super. Alleen jammer dat de pindasaus vergeten was, iets wat vaker voorkomt helaas.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een lekker patatje en goeie snacks. Prijs is prima. Supersnel klaar en aardige service.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Gemakkelijk en snel klaar!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en leuke/gezellige personeel!๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het erg lekker. Constante kwaliteit. Voor het eerst via de website besteld en betaald. Dit ging goed. Bestelling was op tijd klaar๐Ÿ‘

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿ‘