Beoordelingen van Euro Cafetaria Groningen

Recente recensies van Euro Cafetaria Groningen

4 sterren na 229 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Ik haal mijn friet al jaren bij Euro Cafetaria en ben zeer tevreden.

, 15-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke site, Eenvoudig bestelproces. Goede Vlaamse friet. Krokant en lekker groot, zoals t hoort.

, 12-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 08-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima... Maar belachelijke porties tegenwoordig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Graag wel de 2,50 euro retour op mijn rekening voor de niet geleverde, maar wel betaalde rundvleeskroket.

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Toen ik de bestelling op ging halen lag de patat al klaar en werden de snacks nog bereid. Patat was dus lauw.

, 22-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Patat was prima, alleen heel jammer dat ik 2 bananenmilkshakes kreeg, terwijl ik 1 aardbeien en en vanille had besteld.

, 16-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en lekker warm

, 15-07-2022

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Heb altijd zacht gebakken patat, maar was dit keer niet goed, patat was nog half rauw

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Online besteld snel klaar lekker gegeten met compliment

, 01-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Viel erg tegen. Kruiden vergeten over de patat en de kipnuggets hebben veel te lang in het vet gelegen.

, 25-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Een bestelling van E50,- en de helft lauw eten gehad...

, 23-06-2022

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2022

Kwaliteit:

Rating

op tijd klaar en prima Belgische patat!

, 04-06-2022

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan 17:00 uur afgesproken bij aankomst 16:55 uur redelijk rustig 5 klanten en 4 werknemers. 3 nieuwe klanten doen een bestelling eerder weg met hun bestelling vervolgens heeft het personeel veel plezier en we zijn 20 minuten verder maar geen bestelling nog maar even gewacht uit eindelijk 17:30 uur en een klant voor mij had ook zijn bestelling om 17:00 uur besteld maar pas 5 min eerder weg. Volgende keer maar ergens ander mijn bestelling doen.

, 28-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Goede produkten voor een goede prijs Wel een opmerking: bestel altijd online en geef aan dat de patat zonder zout moet, maar helaas ook deze keer weer zout op de patat

, 24-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Snelle service Lekkere eten

, 22-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Netjes optijd, patat was goed gebakken

, 07-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het vervelend dat de telefoon niet word opgenomen voor bestellingen. We hadden een medium portie patat besteld en een grote. We zagen geen verschil in de porties.

, 02-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Kleine Vlaamse friet was heeel erg weinig en heel veel kruiden! Eierbal was 'warm' evenals de frikadellen, maar de saté kroketten lauw! Zo jammer dit want het gaat ook vaak goed maar op sommige dagen 👎😒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed echter jammer dat er wederom sausjes vergeten worden . Bij mijn vorige bestelling de pindasaus en nu bestel ik 2 broodjes shoarma bij de gehele bestelling waar duidelijk bij staat met knoflooksaua en wat denk je?? Geen knoflooksaus maar een droog broodje met vlees. Hier moeten jullie veel meer aandacht aan besteden je betaald wel maar krijgt het niet en als je thuis bent ga je direct eten en niet nogmaals terug . Volgende x maar ena korting vragen voor de betaalde producten die ik niet heb gekregen …

, 26-04-2022

Kwaliteit:

Rating

De bamischijf was gewoon koud. En dat kwam niet dat ik het nog geen 5 minuten in de auto mee neem. Ik bestel een frikadel met mayonaise en ketchup, krijg een frikadel mayonaise cury. Dan nog een bacon hamburger van de plaat, ik geef bij mijn bestelling aan met speciaal saus. Krijg een vreselijk slap broodje die wel nat geweest leek te zijn. En geen speciaal saus maar zoveel ketchup dat het amper te eten is. Echt heel jammer!!

, 23-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker en lekker warm

, 23-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Er zat een dode vlieg tussen het patat. Helaas werd de bestelling ook niet helemaal goed uitgevoerd. Zo werd er gevraagd om een frikandel met ketchup en mayo en werd er een frikandel speciaal gegeven. Ben terug gegaan en kreeg toen wel het goeie, dat deden ze netjes. Echter door de dooie vlieg in het eten toch wel een lage beoordeling. Dat is toch niet heel smakelijk om in je eten te vinden.

, 21-04-2022

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker

, 16-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed Berehap was niet zo warm Maar het was heerlijk

, 14-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit

, 09-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eierbal en patat!!!

, 09-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima. Het duurt alleen altijd erg lang voor het klaar is! Ik had voor 18 uur besteld en was om 18.20 uur klaar. Dit kan een keer gebeuren maar is hier eigenlijk altijd zo!

, 06-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Dinsdag rond 18u besteld, druk... Alle snacks en friet lauw....

, 31-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Ik had online een bestelling geplaatst, prima service.

, 26-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima niks over te klachen. Wij bestellen mestal Online, Prima site, mooi overzicht (zelfs op een mobile). Enige nadeel is, als je bvb om 18uur besteld dat je het om 19uur graag wil ophalen zijn ze 9/10× nog zo'n 15min te laat waardoor het Online bestellen niet egt nut heeft. Wij hopen dat daar een beter systeem in komt in de toekomst. Mvg Roy.

, 23-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Ik vind een middel raspatat wel heel weinig

, 21-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Goede producten, fijne service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Te kleine bakjes saus. Een tip: bij een grotere portie een groter bakje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker! Merci.

, 08-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Patat prima maar de snacks lauw jammergenoeg...

, 07-03-2022

Kwaliteit:

Rating

grote vlaamse friet was erg klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 25-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Volgende keer, vergeet niet de SAUS!!!

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Prima service, Lekker patat ,overheerlijke stoofvlees Prima eierbal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestelling. Op tijd klaar. Goede kwaliteit

, 18-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Goed te eten

, 11-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Zat te veel patatkruiden over de patat waardoor het erg zout was. Verder alles prima

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen. Uitgebreide menukaart. Daarna zelf ophalen en zelf opeten. Gewoon doen. Super.

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

De patat was echt lekker doorgebakken dus lekker knapperig. Daar wordt ik blij van.

, 18-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze keer een slechte beurt. De patat was bij thuiskomst meer koud dan warm. Het bakje sate was gedeeltelijk leeggelopen in de zak, smeerboel. Nait best!

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen. Uitgebreide menukaart. Goed bereid. Op tijd gereed gezet. Opgehaald en thuis lekker warm opgegeten.

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bestelling compleet en smaakte goed.

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Snel netjes!!

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gebakken patat! Alles nog gloeiend warm toen we ermee thuiskwamen.

, 23-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat erg donker gebakken, shaslick half verbrand. Ik zat binnen een half uur op het toilet. We zijn beter gewend van de euro cafetaria.

, 22-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Op het moment dat we de beslissing maakten om eten te bestellen bij Eurocafetaria was de website op het scherm zichtbaar en hebben we een menu samengesteld. Op het doorgegeven tijdstip de bestelling opgehaald. Heerlijk gegeten. Juiste temperatuur. Heerlijke gerechten. Tot de volgende keer. Steun de horeca.

, 13-12-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was, net als de vorige keer, op de aangegeven tijd klaar. In het vakje " mededeling" aangegeven dat ik het graag goed doorbakken wilde hebben en ook dat was dik in orde! Heel tevreden👍🏻

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlot online bestellen. Ruime keuze. Goed klaargemaakt. Op tijd kunnen ophalen. Het eten was warm tien we thuiskwamen. Echt lekker.

, 08-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was oke

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat heel slap en weer bestelling niet goed....

, 30-11-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een patat te weinig dat had ik al wel verwacht want er ging van alles fout in de cafetaria

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vinden van de website is makkelijk. Een keuze maken uit de vele producten welke ordentelijk en overzichtelijk worden gepresenteerd was leuk om te doen. De uiteindelijke bestelling werd vlot door mijzelf op het afgesproken tijdstip opgehaald. De maaltijd was heerlijk en goed vers.

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaaltijden kunnen ze wel over de toonbank gooien, Klopt niks van. Kwaliteit van de patat is niet constitent. Erg doorbakken, dit was niet aangevraagd. Geluk voor de cafetaria is dat het op dit moment de enige is in beijum.

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is meestal prima, alleen mist er bij elke bestelling wel wat!!! Heel vervelend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Waren snel klaar, eten was goed. Zeker een aanrader.

, 05-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

De laatste keren laat de patat te wensen over.

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, vriendelijk personeel en lekker eten. Veel vegetarische snack opties.

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom mijn bestelling niet compleet. Er bleek nog een patat te missen . Deze werd alsnog snel gebakken en daarna kon ik met mijn bestelling naar huis. Thuis aangekomen ieder zijn eten gepakt en zijn we gaan eten. Even daarna zegt mijn dochter de patat is niet haar ik zeg jij had het eerste zakje toch? Oftewel we hebben dat dus weggegooid . Jullie moeten meer aandacht besteden aan de bestellingen zodat men met de juiste bestelling en gaat eten weg gaat…….

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

recent twee keer besteld op tijd klaar een prima voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom voor de 3e keer geen kruiden op de patat, zelfs nog naar gevraagd.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb online besteld. Bestel patat joppie en pater oorlog en nog een snack met pindasaus . Als ik zelf niet goed had meegekeken met de bestelling toen zij deze inpakt had ik mijn oorlog niet gehad en mijn pindasaus. Als ik zeg ik heb ook oorlog besteld kijken ze je aan van O en zij pakt de oorlog en daarop zeg ik ik heb ook pindasaus besteld waarop ik precies dezelfde O krijg. Er staan 3 personen achter de balie die het druk hebben met een een of ander spelletje met hun vingers maar ze kunnen beter hun aandacht bij de bestellingen houden. Wellicht zou het ook geen gek idee zijn om er ten alle tijden een ouder persoon erbij te zetten dan dat jonge grut. Oftewel als ik niet had opgelet dan was ik thuis gekomen en had nogmaals terug kunnen gaan wat erg veel frustraties geeft want in het verleden is er al meerdere keren wat fout gegaan met de bestellingen.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat is de laatste tijd slecht. Veel kleine en erg harde stukken. Net of ze vaker gebakken zijn. Dat was nooit zo. Dus echt van de laatste tijd. Zo jammer. Verder is de kwaliteit prima

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super as always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van de cafetaria. Bestellen er de laatste tijd wel vaker en zijn zeer tevreden. Helaas vandaag geen pindasaus gehad bij mijn bestelling pikanto met pindasaus. Maar het maar zo gelaten, omdat anders het eten koud zou zijn geworden. Maar alles is altijd heerlijk.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen heel erg jammer dat bij mijn patatje oorlog de saus er los bij zat. Ik wil de saus in het zelfde bakje als de patat. Dat is veel fijner!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere medium vlaamse friet shoarma met veel friet, genoeg saus en wat sla. Smaak was erg goed, kwaliteit prima, alleen jammer dat de prijzen er de laatste tijd wat omhooggaan. Daardoor kom ik er wat minder vaak.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerst smaakte het goed maar even nadat we klaar waren werden we allebei beroerd.

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat is heerlijk maar de shoarma was droog en de loempia was gewoon zuur. Ik heb gebeld en men wilde wel het geld terug geven maar we wonen iets te ver weg om weer terug te rijden. Zou hier dus echt geen loempia nemen

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd consistente maaltijden. Het enige minpuntje van de Euro cafetaria vind ik dat de gefrituurde producten vaak net iets té hard gebakken zijn. Knapperige korsten zijn fijn, maar ik vind het iets té knapperig, een minuut of 2 minder frituren geeft mij meer plezier in het eten.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer super goed eten jammer dat ze niet aan bezorgen doen soms gewoon geen zin om de deur uit te gaan Ik bestelde daarom weleens bij luigi Maar niet tevreden over het eten daar En dat nog wel voor de hoge prijzen. nee dan de deur maar uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was altijd goed. Ik merk alleen de laatste weken dat de patat slechter is. Vaak hard en droog. Veel kleine stukjes. Niet meer zoals we gewend waren.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

In twee woorden; gewoon lekker! Heel fijn dat er ook geen ladingen zout op dd patat zit! Echt heel fijn!!! Een reden om hier nog eens te kopen! Je kunt er prima zelf nog wat over strooien, maar eruit halen rol niet!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima zoals altijd, alleen geen mayo bij de patat, wel besteld en betaald!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, goed op tijd!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, aardig personeel, lekker eten. Alles wat je in een goeie snackbar nodig bent

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie zijn de curysaus vergeten

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We mistte bij 1 patat de saus Kruiden en doorgebakken bij 2 patat

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar broodje braadworst met ketchup besteld....alleen geen ketchup...jammer

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

👍

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Brander mayonaise bij raspatat stoofvlees weer vergeten Burgers van de bakplaat weer erg donker gebakken Jammer De rest was prima

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar, lekker snacks en frieten. Bij thuiskomst een frikandel ipv bamischijf.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Milkshake was vergeten.... Gauw thuis gegeten, geprobeerd te bellen (wordt niet opgenomen), gemaild en er weer heen met bon. Chocolade milkshake opgehaald, smaakte naar banaan en ze zei "eet smakelijk" hi hi. Beetje slordig, misschien hebben ze het te druk met kletsen onderling?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker hoor, maar bij deze bestelling helaas een portie loempia’s vergeten.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, helaas waren ze vergeten er patatkruiden op te doen (wel aangeklikt).

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima staat. Lekker gekruid en prettig geprijsd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kroket was nog koud

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede en zeer snelle service! Top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toch nog iets te veel kruiden op de vlaamse friet, maar verder super tevreden. Jongens doen heel goed hun best.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eierbal!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had 2 vanille milkshakes ontvangen, maar 1 ervan had aardbei moeten zijn

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snacks goed warm, maar jammergenoeg de patat lauw

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas een foute bestelling gehad. Bestel een hete donder met pindasaus en krijg joppiesaus erbij. Ook de patat oorlog was meer een patatje mayo dan oorlog. Hopelijk de volgende x beter. Voor de rest was het prima.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Per ongeluk had ik de verkeerde begintijd aangevinkt, maar de cafetaria heeft kosteloos een nieuwe bestelling voor me in orde gemaakt. Super service!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en was prima te eten!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er iets te veel kruiden op de vlaamse friet. Het was daardoor erg zoutig. Eerder kreeg je de kruiden apart erbij dat vond ik erg prettig. Verder was het prima.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pikanto ingesneden alle kanten... sneller klaar waarschijnlijk maar niet een succes!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het meeste was goed Alleen de bacon burger zat wel heel veel soort tomatenketchup/ burgersaus op zodat het broodje doorweekt was saus erg overheersend De pikanto was echt niet lekker had idee dat hij erg oud was 1 hap en ik was klaar Macho burger was goed Gewone broodje hamburger prima eierballen goed en ras patat mooi gebakken bamischijf ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de patat slap . Het kan zijn dat het druk is momenteel maar dat moet niet ten koste van de kwaliteit gaan en die was de laatste maanden juist prima. Hopelijk de volgende keer weer beter.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

prima, snel en lekker

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was vandaag de friet al afgekoeld voor dat ik thuis was. Helaas voor de klant is het af en toe te druk met wat ze daar aan kunnen. De jongens werken heel goed door hoor, maar waarschijnlijk zou er iets meer tijd tussen moeten met wat je af kunt halen zodat er meer tijd is om per klant de bestelling af te kunnen maken en af te kunnen geven zodat het niet zolang voor de helft klaar staat en dan koud wordt

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de raspatat vettig, voor de rest is het wel prima

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gek

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was lauw...

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima 1 min punt, patat was net een beetje te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je zoon van 6 jaar oud zegt dat ze de lekkerste patatjes ooit zijn, dan is het gewoon waar. Maar alles was lekker, we zijn nu vaste klanten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, alleen het broodje was zo zacht denk te vochtig en brokkelig dat het uit elkaar viel in wel 20 stukken. Was dus niet goed te eten en alles viel ertussen weg daardoor...de bamischijf iets te pittig voor mij. Maar zeker een aanrader als je van scherp houdt. De raspatat was ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

DIT WAS OPRECHT DE LEKKERSTE PATAT DIE WE OOIT HEBBEN GEGETEN + PUNTEN VOOR DE OPTIE ZACHTGEBAKKEN + PUNTEN VOOR DE OPTIE MET MAGGIE

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld. Prima in orde.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Alleen jammer dat het bakje met pindasaus (grote portie) ontbrak.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

geweldige patatten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker, betaalbaar en razendsnel

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, en snel klaar

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima in orde Stond op tijd klaar voor afhalen

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere Vlaamse friet en goede rundvlees kroket en mooi op tijd klaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd vriendelijk, lekker en snel

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet heel erg warm... Jammer

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

top eten

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd en altijd weer dezelfde kwaliteit. Echt lekker! %

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was erg zout, meer dan de helft weg gegooid omdat het niet lekker was

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

online bestellen super handig en op de afgesproken tijd was het ook klaar en kon het meteen meenemen! En het eten was lekker! :)

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte patat! Prima service, vriendelijke mensen. Top

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgt niks mis mee en klant vriendelijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren prima maar patat bijna koud...

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelsysteem verloopt erg goed. Ik wil het in de toekomst graag zo houden. 9

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlaamse friet besteld, was prima te eten. De bestelling was bijna klaar toen ik kwam, amper een minuut gewacht. Alles wat ik besteld had zat erbij, prima zo.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was precies zoals ik had gevraagd. Altijd klaar op de tijd die wordt aangegeven en zeer vriendelijk personeel. Bedankt weer!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pindasaus moet je minder scherp maken

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top!!!!! Heerlijk gegeten en goede prijs kwaliteit..

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en was klaar op afgesproken tijd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk. Patat lekker krokant, goed gekruid. Lekkere eierbal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de patat niet zo warm was

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en prima patat/snacks. De prijs is ook nog eens lager dan bij vele soortgelijke eetgelegenheden.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect deze keer!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig om thuis te bestellen en een tijd te kiezen om het eten op te halen. Helaas 3 kaassoufles gekregen ipv de bestelde kaaskroketten. Dat was jammer.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima! Alleen de prijs is niet meer Euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service.. Voor de eerste keer geweest.. Service mede te danken omdat ik veel later mijn bestelling op kwam halen dan dat ik online had aangegeven. Kwam door omstandigheden. Tussendoor gebeld en was geen enkel probleem. Had o.a patat besteld en werd opnieuw klaar gemaakt omdat de vorige dan slap zou zijn. Dit noem ik nu echte service. Ondanks ruim een half uur later dat ik mijn bestelling ophaalde had ik heerlijk gegeten en de kwaliteit prijs verhouding verdient van mij een hoge waardering. Ik kom hier vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoeg vlees, saus en sla bij patat shoarma. Was erg lekker! En niet erg duur.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel 'restafval' deze keer, dus kleine restantjes opnieuw meegebakken, te zien ten opzichte van de rest wat een stuk lichter was van kleur.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte lekker maar de bestelling was niet compleet en dat is jammer daar moet toch beter om gedacht worden

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet ging vlot en gemakkelijk. De bestelling was bijna op tijd klaar. Het afhalen gaat (zoals overal) moeizaam. Je moet toch eerst weer in een rij gaan staan om je te melden om vervolgens weer buiten te gaan staan wachten. Als de bestelling moet je weer naar binnen om het te halen. Vooral als het wat drukker is, is dit onhandig. Dit zou anders moeten voor online bestellingen die al betaald zijn.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was druk maar het was snel klaar. Online besteld, ging snel handig en goed geregeld

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat hadden we kruiden besteld en ook gekregen maar ze hadden er ook veel zout op gedaan waardoor het niet lekker was. Bij kruiden geen zout bij doen. Kruiden beter verdelen.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk was precies op tijd klaar Ik ga het zeker weer doen

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en prima product. Het was heerlijk. Aanbevelen waard.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk en goede kwaliteit megaburgers. Vlaamse frieten waren goed gebakken en de kruiden eroverheen maakt t helemaal af. Aanrader!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten,goede temperatuur.Vlotte bediening

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect, veel voor weinig en dat altijd voor een nette en concurrerende prijs, maar nu smaakte de frietsaus zuur en moesten we de uitjes zoeken met een vergrootglas. Ook was de hoeveelheid voor een grote patat nét aan, en was de vooraf bestelde bestelling niet warm/heet.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette zaak, en altijd vriendelijke mensen

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was zoals gewoonlijk heerlijk. De kipsaté vd plaat was daarentegen droog, hard en aan alle kanten verbrand (zwart!). Erg jammer dat dit zo is meegegeven. Ik heb het uiteindelijk weg moeten gooien. Daarnaast ook erg karige stokjes voor de €4,25 wat je ervoor betaald. Jammer, want wij zijn beter van jullie gewend. De nieuwe bestelsite is daarentegen wel handig!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik na het online bestellen een tijdstip krijg hoe laat het eten afgehaald kan worden en dan sta ik alsnog 10 minuten te wachten op mijn bestellen. Het eten was weer lekker!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gebakken vriend, snelle afhandeling, nooit verkeerde levering en vriendelijk personeel. Ook is de prijs vergeleken met andere cafetaria's niet hoog.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

VET LEKKER

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en gekregen wat ik besteld had. Vorige keer ging het fout maar nu dus dikke prima.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat men de bestellingen niet altijd goed nakijken. Meerdere malen incomplete bestellingen gehad en afgelopen zaterdag was het weer zover.ik bestel een grote patat en krijg een middel. Zal bij de volgende bestelling een opmerking hierover plaatsen en hopelijk steken ze er wat van op. Verder is de snack prima jammer van deze gebreken .

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, eten op afgesproken tijd klaar en eten was lekker. Enige jammere was dat op de mega burgers geen gebakken ei zat en ook het extra bestelde ei op de bacon burger ontbrak

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed gemaakt smaakte goed ook de milkshakes 👍🏻 en vriendelijk personeel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De frikandellen waren te lang gebakken, waren echt heel donkerbruin. We hadden patat met kruiden, zaten wel heel veel kruiden op,, dat mag volgende x wel wat minder 😁 Kroketten waren heerlijk!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel.besteld via website. Bestelling klaar op afgesproken afhaal tijdstip. Goede kwaliteit snacks en patat tegen zeer gunstige prijs. Zal zeker vaker hier bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig, online bestellen, top!👍🏽

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Even naar 17:00 was onze bestelling, geplaatst rond 16:46 klaar. Goed warm en gebakken. Een dik verdiende 5 sterren! 👍 😀

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via online bestellen. Top geregeld in deze tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was binnen 10min klaar en eten was heerlijk en goedkoop zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat we hadden was goed. Patat ruime porties.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een goddom goeie shake

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zoals altijd! Top dat jullie toch open zijn ondanks corona, goede maatregelen ook! (Wel jammer van het contant, maar ergens begrijpelijk). Fijn met de korting er ook bij. Kwaliteit is erg goed en service ook!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Ruime porties, prima kwaliteit tegen een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar was super. Alleen jammer dat de pindasaus vergeten was, iets wat vaker voorkomt helaas.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een lekker patatje en goeie snacks. Prijs is prima. Supersnel klaar en aardige service.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Gemakkelijk en snel klaar!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en leuke/gezellige personeel!👍🏽

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het erg lekker. Constante kwaliteit. Voor het eerst via de website besteld en betaald. Dit ging goed. Bestelling was op tijd klaar👍

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍